butik

I vår gårdsbutik erbjuder vi Sveriges största sortiment av tomater, cirka 100 sorter  (under högsäsong). Vi har även ett brett sortiment av delikatesser. Välkommen!

vikentomater

Mer än en gårdsbutik

Vikentomaterna spelar förstås huvudrollen i vår gårdsbutik. Här finns ett 90-tal små specialtomater i alla möjliga färger och former, ett stor antal bifftomater samt några ”normalstora” gula och röda plommon- och standardtomater. Alla kan hitta sin favorit!

Dessutom har vi ett stort utbud av italienska delikatesser, närodlat och närproducerade matvaror. Under säsong säljer vi även vår egen Vikentomatketchup och Vikentomatmarmelad.

I vårt växthus och på vår gård odlar vi numera även gurka, paprika och chili samt jordgubbar. Vi har även björnbär samt frysta bär från egen odling (så långt det räcker).

Våra egna grönsaker och bär slutskördar vi sista veckan i oktober.Gårdsbutiken fortsätter att hålla öppet, men våra färska grönsaker och bär är slut för säsongen.

Öppettider
Stängt för säsongen.

Välkommen åter i februari 2021.

Konferens och café

Vi har inrett ett fint konferensrum där du kan hålla möten med ditt företag eller förening. Kontakta Susanne för mer info och priser.

Vårt café serverar fika och lättare luncher (reservation för att caféet kan ha stängt enstaka dagar).