aktuellt event

Tareq Taylor 27/2

Tareq Taylor inviger vårt nya gästkök lördag den 27 februari. Han kommer att inviga restaurangköket genom att laga en mindre rätt som därefter serveras vid bordet. Som hjälpkock och samtalspartner fungerar Malin Broman. Endast förbokade sittplatser med högst fyra personer vid varje bord.
Bokning görs via boka.se. Du kommer till bokningssidan genom att klicka på den svarta rutan längre ner på sidan eller vi länken nedan.

Tareq Taylor driver till vardags restaurang Kockeriet i Malmö. Han medverkar i en rad tv-program, bland annat Trädgårdstider där han är en av fyra programledare. I vinter har man också kunnat se honom på resa med familjen i Palestina, Tareqs matresa. Tareq vann för några år sedan tävlingen Kockarnas kamp och fick i januari Skånska gastronomins Hederspris för sina insatser för branschen under pandemin.

Robild_200613_0005-kopiera

Eventprogram 2021

Vi är i full fart med att boka in kockar till säsongens event och uppdaterar programmet för 2021 efterhand som det blir klart! Se aktuella kockar här intill. Bokningsmöjlighet läggs in på boka.se efter hand som de blir bokbara. Du bokar genom länken längre ner på sidan eller genom att trycka på den svarta rutan. Vi tar ej sms-bokningar i år.

Vad gäller kurser och föredrag avvaktar vi med att boka in föreläsare tills det att reglerna från Folkhälsomyndigheten lättar. Detta gäller även tomatprovningar och motsvarande evenemang.

Duktiga kockar ger stora matupplevelser!

27 februari

Tareq Taylor

Eventet bokas via boka.se. Är det fullbokat kan du boka köplats.

27 mars

Alexandra Zazzi

Alexandra är en erfaren kock som drivit flera restauranger. Hon medverkar ofta i tv och radio och har varit programledare i tv. Hon har också skrivit en rad kokböcker. Hos oss kommer hon att fokusera på hur du får till din egen pasta på bästa sätt. När bokningen öppnas bokar du via boka.se – länk längre ner på sidan samt i svart ruta.

17 april

Patrick Botlero

Patrik Boterlo lämnade börsen på Wall street för att arbeta med sin passion – mat. Han fokuserar på italiensk matlagning och främst risotto. Patrick har även skrivit en prisbelönt bok om just risotto. När bokningen öppnas bokar du din plats via boka.se – länk längre ner på sidan samt i svart ruta.

24 april

Malin och Linda Persson

Malin Persson är känd som programledare i SVT:s Trädgårdstider. Hon arbetar också som inredare och influenser. Systern Linda Persson startade Malmös populäraste raw food-restauang och föreläser om plantbaserat ätande. Tillsammans har de skrivit Systrarna Perssons skafferi om mat, hälsa och rengöring av hemmet. De bjuder på massor av inspiration och smakprov ur boken. När bokningen öppnas bokar du via boka.se – länk längre ner på sidan samt i svart ruta.

8 maj

Sällskapet Nellorna

Kvinnorna i Sällskapet Nellorna har hållit på med nässlor i över tio år. Idag berättar de om sina allra bästa nässeltips, visar tyg av nässlor och berättar om örtens alla goda egenskaper. De har också med sig sin bok Brännässla en älskad kulturväxt.

Bistron erbjuder en god nässelrätt.

Nellorna är på plats kl 9-16. Bokning behövs ej.

19 juni

Jennie Walldén

Mer information kommer. Eventet går ännu inte att boka.

25 juni

Alexander Sjögren/ Restaurang Mutantur

Mer information kommer. Eventet går ännu inte att boka.

5-10 juli

Sebastian Gibrand & Robert Sjöberg

Mer information kommer. Eventet går ännu inte att boka.

14 augusti

Tina Nordström & Benny Cederberg

Mer information kommer. Eventet går ännu inte att boka.

25 september

John Taylor

Mer information kommer. Eventet går ännu inte att boka.

16 oktober

Paul Svensson

Mer information kommer. Eventet går ännu inte att boka.